Hier staan we voor

Hier staan we voor

Hier staan we voor:

· Wij zijn graag verbonden
Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan verbondenheid. Samen bereiken we namelijk meer dan wanneer we alleen staan. Langetermijnrelaties zijn voor ons waardevol. Met onze collega's, leveranciers, maar bovenal: met onze klanten.

· Wij houden het graag eenvoudig
In een markt waarin steeds complexere contracten en regelgeving heersen houden wij van eenvoud en transparantie. We doen wat we zeggen en zeggen wat we denken.

· Wij kijken naar de toekomst
Onze organisatie groeit constant. Om dit te blijven waarborgen blijven wij continu innoveren en investeren. Investeren in onze mensen om zo onze kwaliteit te verbeteren. Investeren in onszelf om zo het beste in ons naar boven te halen. Investeren in onze apparatuur, zodat wij efficiënter en productiever kunnen werken. Investeren in onze klanten om onze samenwerking naar een hoger niveau te brengen en investeren in onze locaties, om zo de logistieke lijn nog korter te maken.

· Wij zetten graag een stapje extra
Wij van Welex leven ons elke dag in in onze klanten. Tegen welke problemen lopen zij aan? Wat kan makkelijker? Inmiddels bieden wij onze klanten een transport-, werkvoorbereiding-, verhuur- en reparatieservice. Zo proberen we onze dienstverlening steeds verder te perfectioneren, want we zetten graag een stapje extra.