Sterk in zware klussen

Heavy lifting: indrukwekkend projecten met grootse kranen en zware machines. Dat vraagt om een solide basis. Eentje die zorgt voor een veilige toegangsweg en een stevige ondergrond voor zelfs het meest logge materieel. Dat zijn de draglineschotten van Welex. Onze schotten worden in eigen beheer geproduceerd en zijn gemaakt van de beste kwaliteit hardhout. Dat maakt ze uiterst duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Al sinds de productie van ons eerste schot in 1968 leveren wij aan de heavy lifting sector. Of dat nou in eigen land of ver over de landsgrenzen is. Snel aan de slag met een groot project? Welex verzorgt razendsnel de basis. We schakelen snel en beschikken over enorme voorraden.

Net dat stapje extra
Welex gaat een stapje verder. Omdat wij in eigen beheer produceren, is maatwerk bij ons geen probleem. Geen klus is namelijk hetzelfde is en dat vraagt telkens om een andere basis. Daarnaast bezorgen wij onze schotten op de bouwplaats. Nog meer tijd besparen? Dan plaatst ons ervaren team de draglineschotten ook voor u. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde nieuwsberichten

Welex legt de basis voor vele verschillende projecten. Van groots evenement tot het aanleggen van pijpleidingen. Benieuwd waar onze laatste projecten zich afspeelden? Dat leest u op onze nieuwspagina.