De weg naar wegenbouw

De infrasector is waar we tientallen jaren geleden begonnen. Gigantische projecten met flinke bouwplaatsen, waar groots vrachtvervoer en enorme machines dagelijks op en af rijden. Om zo'n project efficiënt en vooral veilig te laten verlopen, is een goede tijdelijke toegangsweg onmisbaar. Eentje die zelfs de zwaarste machines houdt en die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dat zijn de draglineschotten van Welex. Hiermee beschikt u in een handomdraai over een solide basis voor zelfs de grootste infraprojecten. Onze draglineschotten produceren wij in eigen beheer en zijn gemaakt van de beste kwaliteit hardhout. Dat maakt ze uiterst duurzaam. Dankzij onze eigen fabriek beschikken wij over een enorme voorraad en kunnen wij snel schakelen. Wilt u binnenkort starten met een nieuw project? Dat kan! Wij vormen zo snel mogelijk de weg naar uw wegenbouw.

Net dat stapje extra
Welex gaat een stapje verder. Maatwerk is - omdat wij in eigen beheer produceren- bij ons altijd mogelijk. Wij weten namelijk dat geen klus hetzelfde is, ook niet in de infrasector. Elke klus vraagt om een andere basis. Tijd besparen? Dan bezorgen wij onze draglineschotten ook bij u op de bouwplaats. Zelfs plaatsing door ons ervaren team is mogelijk. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde nieuwsberichten

Welex legt de basis voor vele verschillende projecten. Van groots evenement tot het aanleggen van pijpleidingen. Benieuwd waar onze laatste projecten zich afspeelden? Dat leest u op onze nieuwspagina.