Denken buiten de gebaande paden

Offshore: een wereld op zich. Een platform op de wijde zee, hard werken en zwaar materieel. Dat vraagt om een goede basis. De draglineschotten van Welex zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit hardhout. Dat maakt ze extreem duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Welk zwaar materieel u er ook opzet. Op deze manier waarborgen wij uw veiligheid én die van uw collega's. Onze draglineschotten produceren wij in eigen fabriek in verschillende maten, van 3 meter tot wel 12 meter lang. Omdat wij zelf produceren beschikken wij over grote voorraden en schakelen we snel. Snel van start met een nieuw project? Wij staan voor u klaar!

Net dat stapje extra
Welex gaat een stapje verder. Wilt u uw draglineschotten precies op maat laten maken? Dat is bij ons geen probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gerelateerde nieuwsberichten

Welex legt de basis voor vele verschillende projecten. Van groots evenement tot het aanleggen van pijpleidingen. Benieuwd waar onze laatste projecten zich afspeelden? Dat leest u op onze nieuwspagina.