Daar kunt u op bouwen

Daar kunt u op bouwen

Van het neerzetten van een loods tot het bouwen van een architectonisch hoogstaand complex: er is niets zo divers als utiliteitsbouw. Natuurlijk is het belangrijk dat de bouwplaats goed en vooral veilig bereikbaar is. Of dat nou met een personenauto of een rupskraan is. De draglineschotten van Welex vormen hiervoor al tientallen jaren de perfecte basis. Dankzij het gebruik van de beste kwaliteit hardhout zijn onze draglineschotten extreem duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. In ons assortiment vindt u kleine, smalle schotten, maar ook extra lange schotten met een dikte van maar liefst dertig centimeter. Wilt u snel schakelen? Dat kan! Al onze draglineschotten produceren we in eigen beheer, waardoor we een grote voorraad hebben en op korte termijn kunnen leveren.

Net dat stapje extra
Welex gaat een stapje verder. Zo bezorgen wij onze schotten ook op de bouwplaats. Zelfs plaatsing door ons ervaren team is mogelijk. Dat bespaart u een hoop tijd. Ook begrijpen we dat onze standaardmaten niet geschikt zijn voor elke klus. Maatwerk is bij ons daarom geen probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gerelateerde nieuwsberichten

Welex legt de basis voor vele verschillende projecten. Van groots evenement tot het aanleggen van pijpleidingen. Benieuwd waar onze laatste projecten zich afspeelden? Dat leest u op onze nieuwspagina.