De basis voor de energie van morgen

De energiesector groeit in een razend tempo. Dat vraagt om uitbreidingen van ons energienetwerk en onze windmolenparken. De bouwplaatsen van dit soort projecten verspreiden zich vaak over meerdere kilometers. Elke dag rijden er vrachtwagens vol nieuwe onderdelen op en af. Een stevige, veilige toegangsweg is dan onmisbaar. De draglineschotten van Welex zijn bij dit soort projecten de perfecte oplossing. Deze worden gemaakt van de beste kwaliteit hardhout, waardoor ze niet alleen erg stevig, maar ook uiterst duurzaam zijn. Wij produceren onze draglineschotten in eigen beheer. Dit maakt ons extra flexibel en heeft ervoor gezorgd dat wij over een enorme voorraad beschikken. Klaar voor elke klus!

Net dat stapje extra
Welex gaat een stapje verder. Wij snappen namelijk dat geen enkele klus hetzelfde is, vooral niet in de energiesector. Daarom doen we niet moeilijk over maatwerk. Ook het bezorgen van onze draglineschotten doen we graag. Wilt u nog meer tijd besparen? Dan is het ook mogelijk om onze schotten door ons ervaren team te laten plaatsen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde nieuwsberichten

Welex legt de basis voor vele verschillende projecten. Van groots evenement tot het aanleggen van pijpleidingen. Benieuwd waar onze laatste projecten zich afspeelden? Dat leest u op onze nieuwspagina.